22 33 65 80

BEHANDLINGER

Første besøg indledes altid med en kort samtale om, hvorfor du kommer, og hvad dine forventninger er til behandlingen. En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens jeg med blide berøringer løsner op for spændinger og blokeringer. Som regel er der ikke behov for at tage noget tøj af, men nogle gange kan det være en fordel at behandle på bar hud, som f.eks. på ryggen eller ved generende ar. Du vil ofte opleve en dyb afspænding, en nærmest meditativ tilstand, og måske falder du i søvn – dette er helt normalt.

Enkelte gange er én kranio-sakral terapeutisk behandling nok, men er der tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første tre behandlinger.

Der er ikke som sådan nogle bivirkninger ved kranio-sakral terapi, men som reaktion på behandlingen kan du opleve en efterfølgende udrensning af kroppen med forbigående smerter og træthed. Dette er mest udtalt de første par døgn efter behandlingen og er en reaktion på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen, helt op til 4-5 døgn.
Selve behandlingen forbindes ikke med smerter.

KRANIO SAKRAL TERAPI KAN BLA. HJÆLPE PÅ

HOVEDPINE

TINITUS

PISKESMÆLD

HJERNERYSTELSE

STRESS

MUSKELSPÆNDINGER

SØVNBESVÆR

HORMONELLE UBALANCER

NAKKESMERTER

RYGSMERTER

LÆNDESMERTER

BÆKKENLØSNING

PRISER

GAVEKORT

Har du lyst til, at forkæle et familiemedlem eller en god ven eller veninde, så køb et gavekort her.
Behandlingen kan være ren velvære eller en mere specifik behandling.
Dette er helt op til den enkelte når vi mødes.
Kontakt mig for udstedelse af gavekort.

TIDSBESTILLING

Du kan booke en tid i klinikken ved at ringe/sms’e til mig på 22 33 65 80, eller skrive til mig på mail eller i kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig også gerne, hvis du har andre lidelser end dem jeg næver her på siden, så kan vi sammen drøfte mulighederne for behandling, for dig eller dit barn.

Betaling kan ske kontant eller via MobilePay 26222
Afbud kan gives på tlf./sms/mail senest 24 timer før aftale ( ved senere afbud opkræves 50% af prisen )

KONTAKT MIG

N

HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI?

Kranio sakral terapi (KST) er en meget blid, men dybtgående behandling på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet. Det kranio-sakrale system består af : knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet (sacrum) og  membranene (hjernehinder), der holder hjernen på plads i forhold til kraniets knogler og hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen.
N

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

Første besøg indledes altid med en kort samtale om hvorfor du kommer og dine forventninger til behandlingen. En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens jeg med blide berøringer løsner op for spændinger og blokeringer.  Du vil ofte opleve en dyb afspænding, en nærmest meditativ tilstand og måske falder du i søvn – dette er helt normalt.
N

SYGEPLEJERSKE & KRANIO SAKRAL TERAPEUT

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet med dette i 20 år.  Efterfølgende har jeg taget en 1½ årig uddannelse som Kranio Sakral Terapeut, på skolen Lisbeth Reinhold – Bedre Funktion Bedre Liv.

Jeg er medlem af Foreningen af Kranio Sakral og Kropsterapeuter.

Maja Wibrand
Helgasvej 5
2840 Holte
CVR 39010410

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.
Mobil: 22336580
Mail:    majamajsen@gmail.com

FØLG MED PÅ FACEBBOK