22 33 65 80

OM MIG

Jeg hedder Maja Wibrand Madsen, og jeg er født i 1974. Jeg bor i Holte med min mand og vores to børn. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet professionelt med dette siden 1998. Jeg er vant til at møde mennesker med smerter og andre gener, og har derigennem opbygget stor erfaring og kompetence gennem årene. Jeg har altid kunne lide at hjælpe andre mennesker, så det faldt mig derfor naturligt at bygge videre på min sygeplejeuddannelse med denne form for behandling.

Jeg har siden 2014 arbejdet som frivillig på et værested for hjemløse i København en gang om ugen. Her arbejder jeg som sygeplejerske, hjælper til i køkkenet og hvad der ellers hører med i dagligdagen på et værested.

Samtidig nyder jeg at rejse, og i 2015 planlagde jeg en tur til Tanzania, Dar Es Salaam. Her arbejdede jeg på et kommunalt hospital i en måned. Jeg arbejdede primært på børneafdeling, da min store interesse altid har været at arbejde med både syge og raske børn. Jeg har stor erfaring med børn og børns udvikling og har i 7 år arbejdet på flere af Region Hovedstadens børneafdelinger. Samtidig har jeg taget en udvidet uddannelse i børne sygepleje, som kaldes pædiatrisk efteruddannelse.

Når jeg ikke arbejder, bruger jeg meget tid i haven. Naturen i nærområdet bruges til blandt andet motion, gåture med min hund, og jeg nyder gerne et dyp i havet om vinteren.

MIN ERFARING INDEN FOR SYGEPLEJE

1998-2003, Urologidk afdeling Rigshospitalet

2003-2008 Hjemmesygeplejerske, Frederiksberg kommune

2008-2010 Gentofte børneafdeling

2010-2011 Semi-intensiv, børneafdeling, Rigshospitalet (pædiatrisk efteruddandelse)

2011-2014 Børneafdeling Hillerød hospital

KONTAKT MIG

TIDSBESTILLING

Du kan booke en tid i klinikken ved at ringe/sms’e til mig på 22 33 65 80, eller skrive til mig på mail eller i kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig også gerne, hvis du har andre lidelser end dem jeg næver her på siden, så kan vi sammen drøfte mulighederne for behandling, for dig eller dit barn.

Betaling kan ske kontant eller via MobilePay 26222
Afbud kan gives på tlf./sms/mail senest 24 timer før aftale ( ved senere afbud opkræves 50% af prisen )
N

HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI?

Kranio sakral terapi (KST) er en meget blid, men dybtgående behandling på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet. Det kranio-sakrale system består af : knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet (sacrum) og  membranene (hjernehinder), der holder hjernen på plads i forhold til kraniets knogler og hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen.
N

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

Første besøg indledes altid med en kort samtale om hvorfor du kommer og dine forventninger til behandlingen. En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens jeg med blide berøringer løsner op for spændinger og blokeringer.  Du vil ofte opleve en dyb afspænding, en nærmest meditativ tilstand og måske falder du i søvn – dette er helt normalt.
N

SYGEPLEJERSKE & KRANIO SAKRAL TERAPEUT

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet med dette i 20 år.  Efterfølgende har jeg taget en 1½ årig uddannelse som Kranio Sakral Terapeut, på skolen Lisbeth Reinhold – Bedre Funktion Bedre Liv.

Jeg er medlem af Foreningen af Kranio Sakral og Kropsterapeuter.

Maja Wibrand
Helgasvej 5
2840 Holte
CVR 39010410

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.
Mobil: 22336580
Mail:    majamajsen@gmail.com

FØLG MED PÅ FACEBBOK