22 33 65 80

BEHANDLING AF BØRN

Børn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Nogle  har ligget fastklemt den sidste måneds tid før fødslen, og der kan være tale om lange fødselsforløb. Både den måde de har ligget i maven på, og den måde de er forløst, kan resultere i skævheder og spændinger i det lille system.
Ved hjælp af blide behandlinger kan jeg hjælpe med at bringe barnets system tilbage i balance – noget der kan have positiv effekt på både amning og søvn.

Hos de lidt større børn kan disse traumer udtrykke sig i trivselsproblemer, som f.eks. mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens, stress m.m.

Børn er ofte meget modtagelige for KST, så derfor opnås der gode resultater med relativt få behandlinger. Børn kan behandles fra de er få timer gamle.

KRANIO SAKRAL TERAPI TIL BØRN DER BL.A. DØJER MED

FØDSELSSKÆVHED

SKÆVT HOVED

KOLIK

MUSKELSPÆNDINGER

SØVNBESVÆR

HOVEDPINE

STRESS

ADHD

KONCENTRATIONSBESVÆR

KONTAKT MIG

TIDSBESTILLING

Du kan booke en tid i klinikken ved at ringe/sms’e til mig på 22 33 65 80, eller skrive til mig på mail eller i kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig også gerne, hvis du har andre lidelser end dem jeg næver her på siden, så kan vi sammen drøfte mulighederne for behandling, for dig eller dit barn.

Betaling kan ske kontant eller via MobilePay 26222
Afbud kan gives på tlf./sms/mail senest 24 timer før aftale ( ved senere afbud opkræves 50% af prisen )
N

HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI?

Kranio sakral terapi (KST) er en meget blid, men dybtgående behandling på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet. Det kranio-sakrale system består af : knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet (sacrum) og  membranene (hjernehinder), der holder hjernen på plads i forhold til kraniets knogler og hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen.
N

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

Første besøg indledes altid med en kort samtale om hvorfor du kommer og dine forventninger til behandlingen. En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens jeg med blide berøringer løsner op for spændinger og blokeringer.  Du vil ofte opleve en dyb afspænding, en nærmest meditativ tilstand og måske falder du i søvn – dette er helt normalt.
N

SYGEPLEJERSKE & KRANIO SAKRAL TERAPEUT

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet med dette i 20 år.  Efterfølgende har jeg taget en 1½ årig uddannelse som Kranio Sakral Terapeut, på skolen Lisbeth Reinhold – Bedre Funktion Bedre Liv.

Jeg er medlem af Foreningen af Kranio Sakral og Kropsterapeuter.

Maja Wibrand
Helgasvej 5
2840 Holte
CVR 39010410

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.
Mobil: 22336580
Mail:    majamajsen@gmail.com

FØLG MED PÅ FACEBBOK